Oplossingen

IDI Snowmobile werkt hard aan oplossingen die maatschappelijk verantwoorde toepassingen van kleine drones op een veilige wijze mogelijk kunnen maken. Onze oplossingen zijn soms softwarematig, soms hardwarematig, maar vaak een combinatie van beide.

Ter illustratie een aantal voorbeelden:
  • Dr.One
    Voor de "laatste kilometers" in het afleveren van kleine medische goederen ontwikkelen we een kleine transitionele drone die de goederen op ver afgelegen en moeilijk bereikbare locaties kan afleveren.
  • DroneVeilig
    Om veilig vliegen met kleine drones in Nederland mogelijk te maken werken we aan een DroneVeilig app waarmee eenvoudig te achterhalen is of ergens wel of niet gevlogen mag worden. Met DroneVeilig kunnen dronevliegers er daarnaast ook zelf voor zorgen dat ze veilig vliegen, bijvoorbeeld door onderling af te stemmen wie waar en op welk moment gaat vliegen.
  • Smart Vision voor drones
    We werken aan het automatiseren van het vliegen van kleine drones voor allerlei toepassingen, ter ondersteuning van de eindgebruikers. Zo ontwikkelen we ter ondersteuning van de jaarlijkse schouw van de sloten en waterwegen in Nederland beeldbewerkingsalgoritmen voor kleine drones om lineaire structuren in het landschap (bijvoorbeeld sloten en kanalen) te volgen.

Onze brede verzameling oplossingen kenmerkt zich door een inherente optimalisatie van Intelligentie en toepasbaarheid, tegen een grote mate van kostenefficiëntie.

IDI Snowmobile
Chamoisstraat 8
1339 GP Almere
+31 (0)85 273 5100
Algemene VoorwaardenKvK 59896884  
BTW ID NL853685885B01
Bank IBAN NL15 ABNA 0413 7313 83
Bank BIC ABNANL2A
e: info[at]idisnow.com